Virkisty, rentoudu &
nauti olostasi Kajaanissa

Molskis ja loiskis!

Kaukaveden altaissa riittää vettä ja vaihtoehtoja kaikille kävijöille. On kylmää ja kuumaa, pitkää ja lyhyttä allasta niin kuntouimareille, perheille kuin vesiurheilijoillekin. Esteettömyys ja nostinlaitteet mahdollistavat nautinnon kaikille liikkumistapaan katsomatta.


Pääallas

Pääallas on Kaukaveden sydän ja soveltuu hyvin mm. kuntouintiin, vesijuoksuun ja vesiurheilulajien monipuoliseen harrastamiseen. Vilskettä riittää aamusta iltaan. Ajankohdasta riippuen uintiratoja tai osa allastoiminnoista voi olla varattuina erillisryhmien käyttöön.


Hyppytorni

Päistikkaa kerien vai suorin vartaloin sukkana? Huimapäiden iloksi ja varovaisuutta noudattaen voi pääaltaan syvään päähän loiskauttaa myös ponnahduslaudalta!


Opetusallas

Uimataito on tärkeä kansalaistaito. Opetusallas tarjoaa turvallisen ympäristön tutustua veteen ja harjoitella perustaitoja esimerkiksi uimakouluissa ja muissa opetusryhmissä.


Monitoimiallas

Monitoimialtaan lämpöinen vesi, niskaa ja hartioita hierovat pore- ja suihkupisteet virkistävät, rentouttavat ja hoitavat. Monitoimiallas soveltuu hyvin mm.
vauvauinteihin ja lihaksia vahvistaviin kuntojumppiin.


Kylmävesiallas

Hrrrrrr.... Kenpä täällä kylmää pelkäisi! Kylmävesialtaassa tunnet kuinka
pintaverenkierto vilkastuu ja opit nopeasti nauttimaan sen tuomasta
hyvänolon tunteesta kehossasi.


Kuumavesiallas

Kuumavesiallas tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen.
Likimain kuin linnunmaidossa lekottelisi. Vuorottelu kylmä- ja kuumavesi-
altaissa on mm. urheilijoiden hyväksi havaitsema palautuskeino
harjoitusten jälkeen.


Taaperoallas

Kaikkein pienimmille polskijoille on oma matala Taaperoallas. Mukavan lämpöinen vesi ja kala-aiheinen vesilelu innostavat pärskimään!


Liukumäki

Fiuuh! Pitkä liukumäki kiemurtelee rakennuksen ulkopuolella! Liukumäessä lasketaan yksi kerrallaan ja jalat edellä. Turvallisuussyistä ikäraja liukumäkeen on 8 vuotta, nuoremmat yhdessä aikuisen kanssa.


Sauna- ja pukeutumistilat

Pukeutumistilojen kaapit toimivat rannekkeella. Sekä naisten että miesten puolella on omat saunatilansa. Esteettömyys on huomioitu myös pukeutumis- ja saunatiloissa, pyörätuolilla liikkuville on omat suihkupyörätuolit pukeutumistiloissa.